2018

Medicorp Hungary Zrt

Medicorp Hungary Zrt

A Medicall egy telefonos applikáció, amelyen keresztül a regisztrált felhasználók telefonos orvosi tanácsadást vehetnek igénybe, házivizitet rendelhetnek, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat használhatnak.

Parkour Technologies Kft.

Parkour Technologies Kft.

A Rollet app gyors és kényelmes megoldást kínál a rendszerében regisztrált autósok számára.  Automatikus rendszám-felismerés után a Rollet a mobil applikációban előre beregisztrált bankszámláról egyenlíti ki a parkolási díjat, valamint értékes operatív szolgáltatásokat és információkat nyújt a parkolóházak számára is.

Textiltech Kft

Textiltech Kft

A Textiltech fő tevékenysége textil ágynemű, törölköző, stb. bérbeadása elsősorban lakóegységeket rövidtávon bérbeadó vállalkozások és magánszemélyek számára. Az új alapítású társaság saját fejlesztésű, innovatív vállalatirányítási rendszerének motorját képző intelligens technológiát épít ki, és új mosodai fejlesztést hajt végre bértextil üzletágának felépítésére és felfuttatására.

2019

BauApp Szoftverfejlesztő Kft

BauApp Szoftverfejlesztő Kft

A Miskolcon és Budapesten működő BauApp Kft – anyacége, a Mobilengine mobil platformjára, illetve építőipari és egyedi mobil fejlesztési tapasztalatra építve – egy dobozos építőipari mobil alkalmazás-családot fejlesztett ki, amelynek segítségével az építőipari ügyfelek különböző operációs folyamataikat tudják hatékonyabbá tenni.

Dental Scanner Solutions Kft

Dental Scanner Solutions Kft

A Dental Scanner Solutions Kft célja intraorális fogászati szkennerek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, innovatív foglenyomat vétel és fogív 3D modellezése, amely a folyamatban érintett szereplők számára jelentős előnyöket hordoz a jelenleg használt konvencionális eljáráshoz képest.

Fitpuli Kft

Fitpuli Kft

A Fitpuli szolgáltatás alapja és terméke a Fitpuli mobilalkalmazás, amely a legtöbb piacvezető okoskarkötővel, fitnesz-trackerrel és okosórával együtt használható. A szolgáltatás a felhasználó jóváhagyása után automatikusan gyűjti az életmóddal kapcsolatos adatokat, majd ezek alapján személyre szabott elemzést és visszajelzést, valamint egyéni motivációs, fejlesztő megoldásokat nyújt a munkavállalói egészségmegőrzés elérése érdekében. Ezen felül alkalmazotti egészségfejlesztési lehetőséget kínál a munkáltatók számára.

Prodhost Zrt

Prodhost Zrt

A Társaság által fejlesztett prodHost egy pay-as-you-go fizetési modellel rendelkező, felhő alapú termelésirányítási rendszer, ami a legmodernebb technológiákat alkalmazza annak érdekében, hogy azt a KKV ügyfelek képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni, valamint hogy skálázhatóan támogassa őket a termelési, ügyviteli és raktározási folyamataikban.

Rentingo.com Zrt

Rentingo.com Zrt

A Rentingo.com ingatlan kiadás-közvetítő és lakótárs-kereső közösségi oldal integrált fizetési funkcióval. Az oldal részletes profilt és referenciákat nyújt a bérlőkről / lakótárs keresőkről, illetve részletesen bemutatja a kiadó ingatlanokat, azokat is, amelyek most még lakottak, de már tudható, hogy mikor válnak szabaddá.

Smart Charging Kft

Smart Charging Kft

A Smart Charging nyilvános és otthoni elektromos autó töltő menedzselő szoftvereket fejleszt elsősorban nagy iparági szerepelők számára. Töltés tervező és optimalizáló applikációt valamint fizetési megoldásokat kínál a felhasználók számára.

Makery World Zrt

Makery World Zrt

A Makery egy „Do It Yourself (DIY)” innovatív étterem és koncepció, amely az együtt-főzés kreatív közösségi élményét kínálja. A Makery Franchise célja a DIY alapú gasztro-tech vállalkozás teljes know-how-jának átadása, amely tartalmazza a marketing, pénzügyi, operatív, IT, berendezési és belsőépítészeti elemek kialakítását, valamint működtetésének támogatását, és a Makery brand használati jogát.

D-Tag Analytics Zrt

D-Tag Analytics Zrt

A Társaság fő terméke egy integrált adatelemző képességgel rendelkező social media analitikai platform, amely ingyenes és fizetős social media adatforrásokból, plusz egyéb (pl. céges) forrásokból érkező adatokat képes egyidejűleg megjeleníteni és elemezni. Előnye, hogy a döntéselőkészítők / döntéshozók számára azonnal információkat képes adni a cég vagy a cég termékének népszerűségéről, az azokhoz való fogyasztói attitűdökről.

StyleHub Ecommerce Kft.

StyleHub Ecommerce Kft.

A Stylehub egy komplex ügyfél-menedzsment szoftver, amellyel online kereskedők integrált módon kezelhetik társaságuk katalógusait, raktárkészletüket, árazási és számlázási mechanizmusukat, a szállítást és a társaság marketing folyamatait – vagyis egy helyen intézhető egy webáruház teljes üzemeltetése.

SoleCall Kft.

SoleCall Kft.

A SoleCall egy személybiztonsági alkalmazás. Több éves kutatás-fejlesztés alatt egy olyan mesterséges intelligencia alapú infrastruktúrát alkottak, amelynek alkalmazhatóságát már ipari, egészségügyi és élménytechnológiai ágazatokban is validálták.

APPSPECT Alkalmazás Üzemeltető Kft.

APPSPECT Alkalmazás Üzemeltető Kft.

A Recash iOS / Android App segítségével bármelyik bankkártyát „cashback” kártyává lehet alakítani a felhasználó engedélyével, és az egyben loyalty kártyaként is kezelhető.